SENSE is een ervaren interieurontwerp bureau voor een compleet interieur, voor particulieren en bedrijven. SENSE is in 2010 opgericht door Christel Schers en heeft inmiddels een zeer brede ervaring opgebouwd zowel landelijk als in de regio.

Christel:
 “Creativiteit, plezier en ambitie staan voorop in alles wat ik doe. Zowel zakelijk als privé ben ik wat je noemt een ‘mensen-mens’. Ik zoek altijd de uitdaging op in alles wat ik doe. Mijn ontwerp bureau noem ik daarom ook SENSE.

Sense werkt graag met mensen die zich willen onderscheiden door originaliteit, durf en persoonlijkheid. Opdrachtgevers van Sense kiezen voor creativiteit en kwaliteit. En hechten daarbij net als Sense waarde aan de balans tussen sfeer, interieur en identiteit.

Sense gelooft in de kracht van vorm én inhoud. In een prettige omgeving sluiten sfeer, schoonheid en functie naadloos op elkaar aan. Een goed ontwerp staat of valt met de manier waarop de gebruikers er invulling aan geven. Sense zet de mens centraal en heeft bij elk interieurontwerp of stylingadvies 100% aandacht voor originaliteit en persoonlijkheid.