Wanneer kies je voor “totaal ontwerp”? Je gaat een nieuw huis bouwen, gefeliciteerd! Of je gaat je woning flink verbouwen, spannend, veel plannen maken en vaak is het ook enorm overweldigend. De juiste keuzes maken waar je jaren plezier van gaat hebben.

Je kiest voor kwaliteit en een zekere vorm van tijdloosheid, en zeker niet saai. Tijdloos kan juist heel uitgesproken zijn, designklassiekers van toen of nieuwe items die de vintage van de toekomst gaan worden. Je vind het belangrijk om je keuzes te maken in je interieur voor de toekomst, maar je vind het soms wel lastig om trends van smaak te onderscheiden.

Ik kan je helpen om bewuste doordachte  keuzes te maken die goed bij jou en je eventuele partner of gezin passen. We gaan op onderzoek wat nu echt bij jouw levensstijl past en waar je enorm blij van wordt.

Bijna iedereen heeft ook wel enkele meubelstukken of dierbare items die  mee gaan.Het zijn de dingen die je interieur persoonlijk maken. Soms kan een ander touch een make-over iets net iets meer eigen maken.

Hoe ga je een lichtplan maken? Welke vloer geeft het juiste karakter aan de ruimte, wat voor raambekleding past bij het geheel en wat is een handige indeling voor een nieuwe bank? En moet ik rekening houden met de akoestiek? Hier hoef je niet zelf overna te denken, ik zal de plannen bedenken  en presenteren.

Klinkt dit als een droom in je oren? Dan is SENSE ontwerp & interieurarchitectuur geschikt voor jou

Lijkt het je heerlijk als alles voor je geregeld wordt op het gebied van interieur? 

Twijfel dan niet langer en maak een vrijblijvend  afspraak voor een offerte op lokatie of bij je thuis